ANASAYFABaşkan Sinan HAKAN'dan yeni Başhekime ziyaret

Başkan Sinan HAKAN'dan yeni Başhekime ziyaret

Belediye Başkanımız Sinan HAKAN Gevaş Devlet Hastanesine ataması gerçekleşen yeni Başhekim Dr. Abdurrahman BİÇEK'İ ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Hastane ve sağlık sektörüyle alakalı konular istişare edildi. Yatan hasta bölümündeki hastaları da tek tek ziyaret eden Başkan Sinan Hakan kurumdan ayrıldı. Hastane ziyaretine Gevaş Belediye Meclis Üyeleri Mesut ERGENÇ,Erdoğan PARLAK, İsa ŞAHİN ve Gürgin YURDİGÜL de iştirak etti.